Ben jij 24 jaar of ouder?

Om content over onlline kansspelen volgens wet-en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Ik ben jonger dan 24 jaar Ik ben jonger dan 24 jaar
Ik ben ouder dan 24 jaar Ik ben ouder dan 24 jaar

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De site voor 24 jaar en ouder bevat reclame voor online kansspelen. Indien je geen reclame wenst te ontvangen kun je dit via de footer van de website gemakkelijk aangeven.

Je bent niet oud genoeg om deze pagina te bekijken.

19 Apr 2024

Nieuwe Rugdekking campagne

TOTO en KNVB zijn in het seizoen 2022/2023 het programma 'Rugdekking' gestart. Een initiatief om meedoen met sportweddenschappen leuk te houden en risico’s van gokken bespreekbaar te maken. Ook dit seizoen informeert TOTO deelnemers aan sportweddenschappen met TOTO Rugdekking over verantwoord spelen.

Geef elkaar rugdekking

TOTO Rugdekking maakt spelers bewust van de risico’s van gokken en maakt deze ook bespreekbaar. TOTO geeft concrete tips en tools voor verantwoord spelen, bijvoorbeeld tijdens kennissessies voor supporters. Ook vrienden en familie kunnen rugdekking geven. Zo dragen we samen bij aan een veilige spelomgeving en houden we meespelen leuk voor iedereen.

Vraag ook eens aan een vriend of hij het kan missen

Het vervolg van TOTO Rugdekking richt zich specifiek op de familie- en vriendenkring van de speler, om samen het gesprek over verlies aan te gaan. Spelers hebben het vaak alleen maar over hun winst, terwijl het ook belangrijk is om open en eerlijk te zijn over je verlies. De boodschap is duidelijk: geef elkaar rugdekking zodat je familielid of vriend niet in de problemen komt door gokken.

TOTO en KNVB

TOTO is sinds begin 2020 partner van KNVB. De bond en de oer-Hollandse aanbieder van sportweddenschappen zien het als hun gezamenlijke verantwoordelijkheid om rugdekking te geven. Ook volgend voetbalseizoen werken TOTO en KNVB samen om verantwoord spelen onder de aandacht te brengen.