Ben jij 24 jaar of ouder?

Om content over onlline kansspelen volgens wet-en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Ik ben jonger dan 24 jaar Ik ben jonger dan 24 jaar
Ik ben ouder dan 24 jaar Ik ben ouder dan 24 jaar

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De site voor 24 jaar en ouder bevat reclame voor online kansspelen. Indien je geen reclame wenst te ontvangen kun je dit via de footer van de website gemakkelijk aangeven.

Je bent niet oud genoeg om deze pagina te bekijken.

Informatie

Speel bewust

Je hebt ervoor gekozen geen reclame voor online kansspelen te willen zien

Online spelen is leuk en spannend, maar brengt ook risico's met zich mee. Daarom is het belangrijk om verantwoordelijk te spelen. Dit zijn een aantal tips om op een bewuste manier te spelen. 

Tips & Tricks

Speel alleen bij legale aanbieders
In Nederland heeft een select aantal kansspelaanbieders een vergunning voor online spelen. Speel alleen bij legale sites zodat je beschermd bent. De Kansspelautoriteit (KSA) houdt toezicht op de vergunninghouders. Wij werken alleen samen met aanbieders die in het bezit zijn van een vergunning. Bezoek de website van de Kansspelautoriteit voor meer informatie.

Stel limieten in
Bepaal voordat je gaat spelen je budget en zorg dat je bij de bookmaker een limiet instelt dat realistisch is. Speel alleen met geld dat je kunt missen. Door een tijdslimiet in te stellen bij je bookmaker voorkom je dat je te lang blijft spelen, en verklein je de risico's die daarmee gepaard gaan. Verlaag de limieten indien nodig.

Probeer je geld niet terug te winnen
Soms zit het tegen en verlies je je inzet bij online spelen. Probeer niet je verlies met veel risico terug te winnen en speel bewust.

Speel alleen voor je plezier
Online spelen moet leuk zijn. Merk je dat je gefrustreerd raakt van het spelen of voel je dat je het plezier kwijtraakt? Las een pauze en een moment van reflectie in. Speel je alleen voor grote winsten, geef je meer uit dan je wel of kun je niet anders dan aan gokken denken? Dan is het raadzaam om een stapje terug te doen.

Zelftest
Twijfel je over je eigen speelgedrag of wil je testen hoe jij eigenlijk speelt? Doe dan deze anonieme zelftest van Loket Kansspel om een beter beeld van je eigen speelgedrag te krijgen. 

Hulp bij verslaving
Wanneer je kenmerken van een gokverslaving vertoont, of je bezorgd bent over het speelgedrag van een van je naasten, kun je bij de volgende instanties terecht voor hulp, advies of vragen.

Centrum voor Verantwoord Spelen
Het Centrum voor Verantwoord Spelen biedt hulp, ondersteuning en advies bij behandeling voor de speler en zijn of haar naasten.

Website: www.centrumvoorverantwoordspelen.nl

Email: info@centrumvoorverantwoordspelen.n

Telefoon (ook Whatsapp): 06-41622869

Speel bewust
Speel Bewust verstrekt informatie over de risico's en problemen bij online spelen. Ook verwijst Speel Bewust spelers en hun naasten door naar de professionele hulpverleners van HANDS.

Website: www.speelbewust.nl

E-mail: speelbewust@hands24x7.nl

Telefoon: 0800-3701503 (gratis)

Voor het organiseren van online sportweddenschappen en casinospellen is op 29 september 2021 een vergunning verleend aan TOTO Online B.V., kantoorhoudende aan Laan van Hoornwijck 55 (2289 DG) te Rijswijk, door de Kansspelautoriteit.

Copyright 2023. Alle rechten voorbehouden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+